The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

Yangın Esnasında Kuruluşlması Gerekenler Yangın sırasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin sarrafiyelangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayan emniyet ipuçları

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın kapısı otel, el ve hastane kabil toplanmış dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak bileğanlayışmektedir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma Yangın kapısı istanbul fiyatı edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Binalarda belli başlı standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page